Raymond’s specialisaties

NUMEROLOGIE

pythagorean-numerology

Slechts gebruik makend van uw volledige naam en geboortedatum geeft de numeroscoop een compleet beeld van uw karakter/aanleg. U krijgt 22 pagina’s tekst, en een samenvatting van de vele facetten in uw numeroscoop, die zeer individueel gericht is, en, hieraan toegevoegd: 6 maanden van uw bioritmen.

ASTROLOGIE

astrology

op de meest uiteenlopende vragen kan uw horoscoop antwoord geven. U krijgt de uitleg mee op schrift (24 pag.). Deze tekst kan algemeen (geboorte-horoscoop) zijn, maar ook gericht zijn op afzonderlijke (b.v. relatie) problemen, en de ontwikkeling in de tijd. Ook hier krijgt u 6 maanden bioritmen bijgevoegd. De horoscoop kan, samen met een channeling van Ciska, zeer verhelderend werken. Mijn intuïtieve benaderingswijze naar de cliënt toe werkt heel goed…

HANDLIJNKUNDE & KAARTLEGGEN

reading-hands

Een combinatie van handlijnkunde en het kaartleggen kan ook dienen ter verduidelijking van allerlei zaken. Ik gebruik ons eigen Europese orakel-systeem, de RUNEN kaarten. Het beantwoorden van vragen via kaarten is zeer nuttig en effectief bij gerichte vragen (hoewel dat geen verplichting is). We kunnen hier denken aan relationele kwesties en persoonlijke problemen, dit mede gezien in het licht van groei- en bewustwordingsprocessen.