Ciska’s Specialisaties

CHANNELING & PSYCHOMETRIE

 

via mijn gids TARANA, INRI en MAHMET ALI kan ik, ook aan de hand van foto’s, een diep inzicht verschaffen in uw persoonlijke (relatie?)problemen. Ik ben een trance-medium, zodat ook de mogelijkheid bestaat om uw vragen direct aan uw Persoonlijke Gids te stellen, die via mij het antwoord zal geven.

CONTACT MET UW OVERLEDEN DIERBAREN, MIJN GIDSEN MAKEN DIT VOOR MIJ MOGELIJK!

HEALING

healing
Een niet geïncarneerde Indiase arts, MAHMET ALI, begeleidt mij hierbij en geeft achter-grondinformatie over de betreffende aandoening, met name de psychologische kant(en) ervan. Dit kan o.a. door het toepassen van MAGNETISEREN en/of REIKI (Ik ben REIKI-master).

HANDLEZEN & KAARTLEGGEN

reading-hands
Een combinatie van handleeskunde en het kaartleggen kan ook dienen ter verduidelijking van allerlei zaken. Ik gebruik ons eigen Europees orakel-systeem, de RUNEN kaarten, alsmede de LENORMAND kaarten. Het beantwoorden van vragen via kaarten is zeer nuttig en effectief bij gerichte vragen (hoewel dat geen verplichting is). We kunnen hier denken aan relationele kwesties en persoonlijke problemen, ook samenhangend met groei- en bewustwordingsprocessen.